Ajdin dogodek: Nove poti

Mamam podjetnicam prijazen dogodek

Brez slabe vesti po nova znanja in poznanstva. Tokrat lahko otroke vzamete s seboj na poslovni dogodek. Zanje bodo poskrbeli animatorji.

Kako pomembno je, da smo v poslu iskrene in ponosne na to, kar počnemo, poleg tega pa svojo zgodbo jasno in glasno delimo s svetom, bo povedala Lenja Faraguna, strokovnjakinja za marcareting.

Ana Vezovišek, prva finančna coachinja v Sloveniji bo govorila o tem, kako smo lahko uspešne podjetnice, mame, žene in hkrati uspešno finančno krmarimo skozi mesec.

O različnih osebnostih in o tem, kako jih prepoznati in si s tem olajšati komunikacijo s strankami in poslovnimi partnerji bo govorila Ana Barić, kvalificirana trenerka na področju Teorije zavedanja odnosov.

O tem, kako lahko med poslom in materinstvom ustvarimo harmonijo, pa bo govorila Maja Štefanec, avtorica knjige Mame in biznis, sicer pa mama podjetnica, finančna varuhinja življenja in zdravja in govornica.

V drugem delu dogodka bo potekala Tržnica idej, na kateri se bodo predstavili različni podjetniki in podjetnice, potekale bodo predstavitvene delavnice in degustacija različnih vrst piva Vizir.

Vsaka podjetnica bo prejela darilno vrečko, v kateri bodo darilca sponzorjev Ob koncu dogodka bo potekalo nagradno žrebanje. Glavna nagrada je v vrednosti 108€!

 

Kdaj? 2. december 2017 ob 8.30. uri

Kje? Območna obrtno-podjetniška zbornica Novo mesto, Foersterjeva 10, Novo mesto

Informacije: ajda@1000besed.si, 031 006 774 (Ajda)

Organizator: 1000 besed, Ajda Zorko, s.p.

Sponzorji

Kako lahko postanete sponzor dogodka?

Lahko se predstavite na Tržnici idej ali pa postanete Srčni sponzor. Sledite povezavi ...

Kdo so SRČNI sponzorji?

Lenja Faraguna

Mama podjetnica, kapitanka svojega posla in iskala diamantov. Tistih poslovnih, ki jih vsak človek nosi v sebi. Je motivatorka, coachinja in svetovno znana predavateljica. Na svojem on-line izobraževanju Modern Marcareting Academy uči o marCAREtingu, drugačnem pristopu k marketingu, osebnem in človeškem, popolnoma odkritem. Na Facebooku združuje 987 podjetnic v skupini Visible Women Worldchangers. Več o Lenji najdete na www.ilovemarcareting.com.

Ana Vezovišek

Specialistka za financiranje in osebni proračun, ki že več kot 17 let uspešno deluje in svetuje o financah. V zadnjih letih se je še posebej uveljavila kot prvi finančni coach v Sloveniji, ki ljudem z individualnim pristopom pomaga poiskati pravi način ravnanja z denarjem, jim pokaže čim krajšo pot iz dolgov in jih opremi z znanjem o osebnem oziroma družinskem proračunu. Več o Ani na http://vezovisek.si/.

Ana Barič

Ana je energična podjetnica, ki deluje predvsem na HR področju. Povezuje posameznike z organizacijami ter jim pomaga načrtovati njihovo karierno pot. Podpira jih pri razvoju dobro delujočih timov ter kvalitetnih medsebojnih odnosov. Je kvalificirana trenerka na področju Teorije zavedanja odnosov. S pomočjo orodja Strength Deployment Inventory (SDI®) vam na enostaven način pomaga odkriti, kako svoje odzive usmeriti v učinkovitejšo komunikacijo.

Maja Štefanec

Maja Štefanec je mama podjetnica, finančna varuhinja življenja in zdravja, govornica, ljubiteljica črne kave brez sladkorja, lepih čevljev in iskrenih ljudi ter levinja po srcu in umu. Je avtorica knjige Mame in biznis z roko v roki, v kateri piše o harmoniji med zasebnim in poslovnim življenjem podjetnic. Majina spletna stran je https://www.mameinbiznis.si/.

Program dogodka

8.30 - 9.00 Registracija in klepet ob kavi

9.00 - 9.05 Uvodni pozdrav

9.05 - 9.50 Ana Vezovišek

9.55 - 10.25 Ana Barić

10.25 - 10.45 Odmor

10.45 - 11.45 Lenja Faraguna

11.45 - 12.00 Maja Štefanec

12.00 - 14.00 - Tržnica idej, degustacija piv Vizir, kosilo, ki ga pripravljata Damjan in Tanja Fink (restavracija Na gradu).

 

Cenik

Cena early bird vstopnice, ki velja do 11. novembra 2017 je 32,60€.

Po tem datumu (od 12. novembra dalje) so na voljo vstopnice po ceni 45,50€.

 

Kdo vas bo obdaril na Ajdinem dogodku?

Seznam podjetij, ki sodelujejo pri nagradni igri in pri presenečenjih v vrečkah

Never2late4U

Roteja čara - Roteja Gornik

Škatla Presenečenja

Unikatnica

Sportas

Papirnica Lili

Založba LU

Copek

Vinarstvo Malnarič

1000 besed (fotkam.si)

 

 

 

Seznam razstavljavcev na Tržnici idej

Kdo bo prinesel na ogled svoje sveže ideje?

 

Pivovarna Vizir

Papirnica Lili

Založa LU

Unikatni izdelki KiSS

Škatla Presenečenja

Knjigrica

Roteja Gornik

Mateja Sintič - rakitovec

Ljubica Horvat

Anja Bajdak

 

PRIJAVA NA DELAVNICO

GOR