On-line delavnica: Novoletna dekoracija izdelkov na fotografijah

Si želite pravljičnih fotografij v novoletnem vzdušju, vendar ne veste, kako bi se sploh lotili fotografiranja?

Na on-line foto delavnici se boste naučili enostavne postavitve domačega foto studia z uporabo naravne svetlobe, trikov, kako fotografirati in prejeli nasvete o tem, kako novoletno dekoriarati otroška oblačila, nakit, izdelke iz gline in voščilnice.

Delavnica je primerna za vse tiste, ki si želite novih idej in konkretnih nasvetov, kako lahko uporabite vsakdanje predmete, ki jih ima večina gospodinjstev, ter jim malce spremenite namembnost in uporabite za fotografiranje, hkrati pa si želite tudi lepih fotk, ki bodo prodajale vaše izdelke.

Na delavnici boste izvedeli:

 1. kako fotkati in kej postaviti svoj domači foto studio,
 2. kateri kot izbrati za fotkanje,
 3. kako izbrati najboljše ozadje in podlogo,
 4. foto trike,
 5. kdaj je preveč dodane dekoracije,
 6. kako lahko sami izdelate rekvizite za fotkanje,
 7. dobili boste veliko idej za fotkanje vaših izdelkov.

BONUS vsebina: Do mesec dni po nakupu delavnice vam pripada brezplačen on-line pogovor z mano. Lahko me boste vprašali karkoli v zvezi z novoletno dekoracijo vaših izdelkov.

 

 • Cena delavnice

  58€
  Delavnica je sestavljena iz dveh delov; posnetka, ki ga prejmete ob plačilu in svetovanja v živo, ki poteka preko spleta.

Na delavnici vas naučim:

Kako poiskati ozadje in podlogo?

Zaupala vam bom, katera ozadja in podloge uporabiti za določene izdelke in zakaj.

Novoletna dekoracija

Na praktičnih primerih vam bom pokazala, kako lahko novoletno dekorirate fotografije s svojimi izdelki. Katere rekvizite lahko uporabite, kakšne postavitve in kako lahko v domačem okolju in brez profesionalne foto opreme naredite lepe fotografije. Govorili bomo tudi o tem, kdaj je rekvizitov preveč in iz katerih kotov lahko naredite fotografije.

Pogovor v živo

Do mesec dni po delavnici vam pripada 30 minutni pogovor v živo preko spleta z mano. Tako boste dobili odgovore na vaša vprašanja, ki se vam bodo morda porodila med delavnico.

Kaj vse dobite na delavnici?

 • Neprecenljive nasvete o postavitvi in osvetlitvi izdelkov.
 • Moje 10-letne izkušnje na področju fotografije
 • Zelo uporabna praktična znanja, ki jih na delavnicah ne morete pridobiti nikjer drugje
 • Po delavnici bo sledil pogovor preko platforme Zoom, kjer mi boste lahko zastavili konkretna vprašanja, ki so se vam porodila med delavnico.

PRIJAVA NA DELAVNICO

GOR