BREZPLAČNO FOTOGRAFIRANJE PODJETNIC

Verjamete v čarovnijo? Tisto pravo, ki se zgodi, ko se srečajo ljudje, ki podobno razmišljajo in počnejo svari s srcem.

O, ja, jaz verjamem. Doživela sem jo 14. septembra, ko sem pripravila brezplačno fotografiranje podjetnic.

Druženje s podjetnicami je bilo čarobno. Polno pozitivne energije, smeha, povezovanja in mreženja. Še sonce se je smejalo z nami.  :) Ko vse poteka lahkotno in brez težav veš, da delaš prav in da imaš okoli sebe fantastične ljudi.

Lili iz Papirnice Lili je izposojala unikaten nakit, za make up pa je skrbela Anamarija iz Beauty spa center za nego obraza in telesa. Urejene pričeske podjetnic so bile delo Renate iz Frizerstva R.

Podjetnice so se lahko pridružile delavnicam obrazne joge, ki jo je pripravila Lara iz podjetja Lariyoga, meditacije je vodila Tanja iz Angels' Whispers, tehniko stresanja stresa pa je predstavila Mateja. Sanela iz podjetja Sportas je svetovala o zrdravem načinu živeljnja in gibanju. Udeleženke so lahko svoje telo okrasile z belo kano Belana.

Darilca so prispevali: Papirnica Lili, Naturi naravna kozmetika, mame in biznis z roko v roki, Klub lepote, Hiša nature, Unikatni izdelki KiSS, Unikatnica.

Hvaležna sem, da je dogodek iz preproste želje po tem, da bi vsaka podjetnica imela vsaj eno profesionalno fotografijo, prerasel v druženje in povezovanje.

Ponovimo, definitivno.

Organizacija dogodka:

Ajda Zorko, 1000 besed, fotkam.si

PRIJAVA NA DELAVNICO

GOR