PRIHAJA AJDIN DOGODEK

Materinstvo in podjetništvo je __________ (dopolnite!).

Zabavno? Naporno? Uresničitev mojih sanj? Polno izzivov?

Zame je vse to. Vendar ko pride do kombinacije s kakšnim zanimivim dogodkom, ki bi se ga rada udeležila, zaplava čez moje misli "nemogoče".

Različni dogodki za podjetnice se odvijajo v popoldanskih ali večernih urah, ko mnoge od nas težje dobimo varstvo za otroke. Ker sem do poznega popoldneva brez možnosti varstva, pač žal takšne dogodke preskočim.

Vem, da je podobno tudi pri vas.

Kaj pa, če se dobimo v soboto dopoldne, z animatorji za otroke in top predavateljicami, ki vam bodo ne le razširile obzorje, pač pa tudi motivirale za nove izzive in priložnosti ter dale novo znanje?

To bi šlo, kajne? 

Povabila sem ženske, ki jih občudujem in ki so vsaka na svojem področju v samem vrhu. Lenja FaragunaAna VezovišekAna Barić in Maja Štefanec so tudi same v vlogi podjetnic in mamic, zato zagotovo razumejo, s kakšnimi izzivi se srečujemo tudi ostale.

Govorile bodo o marCAREtingu (jp, ni tipkarska napaka - več bo povedla Lenja Faraguna), o enostavnih finančnih receptih za osebne finance (obljubim, da bo zelo zanimivo, kajne Ana Vezovišek?), tipih osebnosti - za lažje komuniciranje v poslovnem in zasebnem življenju (Ana Barić pozna vse skrivnosti) ter o usklajevanju vloge mame in podjetnice (Maja Štefanec bo razkrila, kako najti harmonijo).

Po predavanjih bo sledilo druženje, degustacije in povezovanje na Tržnici idej. Takrat bo prav tako na voljo varstvo za otroke, vendar pa bodo otroci lahko ves čas z vami, če boste tako želele.

Dobimo se 2. decembra v Novem mestu!

Svojo vstopnico lahko naročite tukaj.

Se vidimo?

 

Organizacija dogodka:

Ajda Zorko, 1000 besed, fotkam.si

PRIJAVA NA DELAVNICO

GOR