Profesionalno fotografiranje

Tavate v temi, ko potrebujete lepe fotke vaših izdelkov, dogodkov ali poslovnih procesov? Potrebujete kakovostne fotografije, po možnosti še isti dan, ko ste pripravili dogodek?

V zadnjih desetih letih sem sodelovala s številnimi mediji in organizacijami ter zanje fotkala dogodke in portrete zaposlenih.

Ker sem hitra in odzivna, predvsem pa sem svojega dela lotevam resno in vanj vložim 623% sebe, vam lahko kakovostne fotografije dostavim v najkrajšem času, tudi že na dan dogodka.

V zadnjem letu se je moj fokus usmeril tudi na produktno fotografijo. Na vsakem kliku na internetu sem namreč videla (in še vedno videvam) fotografije, ki podjetjem in ustvarjalcem ne delajo usluge. Začela sem z dodatnim izobraževanjem in izpopolnjevanjem svojega znanja, nadaljevala s prvimi naročili za fotografiranje izdelkov.

Učila sem se iz lastnih izkušenj, ne le iz knjig in izobraževanj. Zato lahko danes pomagam vam.

Kot nekdanja novinarka in PR-ovka se zavedam pomembnosti hitrega prenosa informacij in fotografij. Navajena sem hitrega dela in se zavedam, da je za uspešen PR poleg kakovostne vsebine potrebna tudi hitrost.

 

CENIK ZA FOTOGRAFIRANJE DOGODKOV

  • Dogodki, trajanje do 1 ure, cena 70€.
  • Dogodki, trajanje do 3 ur, 180€.
  • Dogodki, trajanje do 7 ur 400€.

 

Potne stroške prištejem, če je moja skupna pot od Novega mesta do lokacije dogodka in nazaj daljša od 40 kilometrov. Kilometrina znaša 0,37€/km.

Če želite fotografije na dan dogodka, se ceni prišteje 10%.

 

PRIJAVA NA DELAVNICO

TOP