Individualne delavnice

Na foto delavnicah spodbujam komunikacijo in sprotno postavljanje vprašanj, vendar pa se včasih zgodi, da imate konkreten foto izziv, ki zahteva poglobljeno obravnavo.

Morda že imate svojo opremo za fotkanje in postavljen svoj studio, morda so vaši izdelki preveliki, da bi jih lahko s seboj prinesli na delavnico.

Ali pa si želite poponoma prilagojene delavnice za vas, ker že poznate osnove fotografije in ne želite poslušati o kompoziciji in pravilih fotografiranja, temveč le zavihati rokave in se lotiti srža vaših izzivov?

Individualne delavnice so namenjene tistim, ki si želite poglobljenega in specifičnega znanja, ki ga potrebujete. Takšno delo je intenzivnejše, saj se vam v celoti prilagodim.

Delavnico lahko izvedem kjerkoli in kadarkoli, tudi med vikendi. Lahko jo razdelimo na več krajših srečanj ali pa si izberete le svetovalno uro z mano.

Če že imate svoj kotiček za fotkanje, vam lahko na konkretnem primeru svetujem in pomagam. Tako dobite največ, kar lahko.

 

  • Cena delavnice

    250€
    Delavnica traja 3 pedagoške ure in se izvede v enem dnevu.

Prednosti individualne delavnice:

  • individualni pristop
  • reševanje konkretnih izzivov
  • prilagodim se glede lokacije, trajajna in dneva izvedbe
  • so zelo intenzivne in zato pridobite največ znanja
  • lahko potekajo preko skypa.

 

Cena individualne delavnice je 250€. Za kraje, ki so od Novega mesta (kjer je sedež podjetja) oddaljeni več kot 40 kilometrov, obračunam kilometrino, ki znaša 0,37€ na kilometer).

Na individualno delavnico se prijavite tako, da mi pošljete sporočilo na ajda@1000besed.si, da se dogovorimo glede vsebine in termina izvedbe.

PRIJAVA NA DELAVNICO

GOR