Novoletna dekoracija izdelkov na fotografijah

Vsaka beseda, dejanje in novica, ki zapusti naše podjetje, govori zgodbo o nas. Kakšne so naše vrednote, prepričanja in kdo smo. Vse to vabi ali odbija naše stranke. Pomembno vlogo pri tem imajo tudi fotografije. Ne, niso le nujno zlo, temveč priložnost, da z njimi privabimo prave stranke, ki nam bodo sledile in nas priporočale naprej. Na foto webinarju vam pomagam najti zgodbo, ki jo bodo pripovedovale vaše fotografije ter vas naučim izbrati prave rekvizite za novoletno vzdušje na fotkah.

V prazničnem novoletnem času ni dovolj, da poleg izdelka postavimo smrekovo vejo ali okrasek za novoletno jelko. Fotografija mora pripovedovati vašo zgodbo.

Na foto webinarju se boste naučili, kako novoletno dekoriarati otroška oblačila, nakit, izdelke iz gline in voščilnice. Poleg tega vam bom pomagala najti zgodbo, ki jo bodo pripovedovale vaše fotografije ter vas naučila izbrati prave rekvizite (udi za novoletno vzdušje na fotkah).

Delavnica je primerna za vse tiste, ki si želite novih idej in konkretnih nasvetov, kako lahko uporabite vsakdanje predmete, ki jih ima večina gospodinjstev, ter jim malce spremenite namembnost in uporabite za fotografiranje, hkrati pa si želite tudi lepih fotk, ki bodo prodajale vaše izdelke.

Na delavnici boste izvedeli:

 • kako izbrati najboljše ozadje in podlogo,
 • kdaj je preveč dodane dekoracije,
 • kako lahko sami izdelate rekvizite za fotkanje,
 • dobili boste veliko idej za fotkanje vaših izdelkov,
 • kako povedati svojo zgodbo s pomočjo fotografij.

Število mest je omejeno!

Ker si želim, da bi mi vsak izmed udeležencev lahko zastavi vprašanje in nanj tudi dobil odgovor, sem število mest na posamezni delavnici omejila na 10. Pri spletni delavnici lahko v živo sodelujete tako, da uporabite mikrofon in me prekinete z vprašanjem, ali pa mi vprašanje natipkate v okencu za pogovor (chat). V tem primeru lahko izbirate tudi, ali mi sporočilo pošljete zasebno, ali pa ga vidijo vsi prisotni na delavci.

Kako izgleda on-line delavnica?

On-line delavnica v celoti poteka v živo preko spleta. Približno 10 minut pred začetkom delavnice na svoj elektronski naslov, iz katerega ste se prijavili, prejmete povezavo. Nanjo kliknete, v pogovornem oknu, ki se vam odpre, vpišete svoje ime, potrdite in že ste v spletni učilnici.

Med delavnico lahko izklopite svojo kamero in mikrofon in s svojimi vprašanji ali komentarji sodelujete preko okenca za pogovor.

Kako se prijavite na delavnico?

Kliknite na vijoličen gumb zgoraj desno, na katerem piše "prijava na delavnico" ali pa mi napišite sporočilo na ajda@1000besed.si. Poslala vam bom predračun in ko ga plačate, ste uradno prijavljeni na delavnico. Odjave od delavnic so mogoče do 5 delovnih dni pred delavnico, sicer vam kotizacije ne morem vrniti.

 • Cena on-line foto delavnice

  35€
  Delavnica traja 45 minut

Prednosti on-line foto delavnice:

 • kratka, a intenzivna
 • poteka v dopoldanskem ali večernem času
 • lahko jo spremljate od doma, potrebujete le računalnik in povezavo s spletom,

PRIJAVA NA DELAVNICO

GOR