Živjo!

Sem Ajda. Verjamem, da nebo ni meja – meje si postavljamo sami.

Imam vizijo, vztrajnost, magisterij iz medkulturnega menedžmenta, svoje podjetje, 20 let delovnih izkušenj (če štejem tudi dijaška in študentska leta), delala sem v ZDA, moja knjiga je skoraj dokončana, uživam v izdelovanju svečk in v mešanju eteričnih olj ter uživam v fotografiranju, vendar pa je daleč najpomembnejše v mojem življenju eno: moja družina. Da bi lahko usklajevala vse moje interese in delo, je včasih težko, priznam. Včasih mi to, da sem multipraktik in multitasker olajša stvari, drugič pa oteži do maksimuma.

Sem vrelec idej in večna optimistka. Potrpežljiva, čeprav se včasih zalotim, kako s prsti noge tapkam po tleh, ko čakam, da se moja zakladka poooooočaaaaaasi obuvata, medtem ko že zamujamo.

Nisem popolna, sem pa iskrena. Rada pomagam, vendar ne maram izkoriščanja. Tudi navideznih nasmeškov in praznih pogovorov ne.

Zdi se, da imam idej za izvoz. Res je. Sem vrelec idej – ali pa strelovod za ideje, kakor hočete. Ne maram kopiranja, ker verjamem, da je vsak izmed nas unikat; neponovljiv in edinstven.

Ne vem vsega, a zelo uživam v učenju in pridobivanju novih znanj. Rada si širim svoja obzorja.

NEKAJ MOJIH REFERENC

Gospodarska zbornica Dolenjske in Bele krajine
Rotary klub Dolenjske Toplice
Terme Krka (Šmarješke Toplice)
Kaman's Art Shoppes (ZDA)
Revija Pil
Revija Svet in ljudje
Radio 1
Radio Krka
Časopis in spletni portal Aktiv

PRIJAVA NA DELAVNICO

GOR