Splošni pogoji poslovanja

Prijava na izobraževajne

S pošiljanjem prijavnice dovoljujem obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov z namenom izvajanja delavnic, obveščanja o poteku delavnic ter obveščanja o aktivnostih podjetja 1000 besed, unikatne fotografske storitve Ajda Zorko s.p. Hkrati tudi potrjujem, da so podatki resnični in da se na delavnico prijavljam prostovoljno ter prevzemam vso odgovornost za prijavo in udeležbo na delavnici.

S pošiljanjem obrazca se strinjate tudi s splošnimi pogoji:

Kotizacija za delavnico
Cena skupinske delavnice zajema udeležbo na dogodku, gradivo in pogostitev med odmorom.
V ceni DDV ni vključen, skladno s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.

Cena on-line delavnice zajema vse, kar je našteto pri objavi o delavnici.

Prijave
Prijave na delavnico (velja tudi za on-line delavnico) sprejemam do zapolnitve razpoložljivih mest. Skrajni rok za morebitno pisno odpoved je pet delovnih dni pred delavnico. V nasprotnem primeru vam kotizacijo zaračunamo v celoti! Kotizacije za Ajdin dogodek: nove poti se ne vrača.

Plačilo
Kotizacijo po prejetem predračunu predhodno nakažite na poslovni račun podjetja 1000 besed, Ajda Zorko s.p., odprt pri Abanki d.d., številka 05100-8015666171, za sklic napišite datum delavnice. Udeležba na izobraževanjih brez predhodnega plačila ni mogoče.

 

Pravilnik o zasebnosti:

Prijava na izobraževalne vsebine

Osebne podatke, ki nam jih posredujete ob izpolnitvi obrazca "Prijava na delavnico", potrebujemo za obdelavo vašega naročila in komunikacijo z vami glede dogodka, na katerega ste se prijavili. V primeru, da nam ne posredujete navedenih osebnih podatkov, vašega naročila ne bomo obdelali in ne boste mogli koristiti želenih dogodkov in izobraževanj ter ostalih dejavnosti 1000 besed, Ajda Zorko s.p.

 

Pošiljanje povpraševanja preko e-pošte

Če preko kontaktnega obrazca pošljete vprašanje, komentar ali prijavo na izobraževanje, vašega naslva ne uvrstim v bazo e-poštnih sporočil. Vaš elektronski naslov hranim toliko časa, kolikor traja komunikacija v zvezi s storitvijo, ki jo želite kupiti. V primeru, da do posla ne pride, hranim vaš elektronski naslov in podatke, ki jih navedete v sporočilu največ mesec dni, nato pa jih izbrišem. Vseh navedenih podatkov ne posredujem tretjim osebam in jih ne uporabljam v promocijske namene.

 

Prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje 1000 besed, Ajda Zorko s.p. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

Za prijavo na e-novice 1000 besed, Ajda Zorko s.p. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP ter ime in priimek.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo– s potrditvijo le-tega boste do preklica prijavljeni na e-novice podjetja 1000 besed, Ajda Zoko s.p. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec 1000 besed, Ajda Zorko s.p. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je:

1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p., Kandijska cesta 37, 8000 Novo mesto.

 

Pravilnik o zasebnosti

Kakšne podatke zbiramo?

1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p zbira sledeče osebne podatke za potrebe poslovanja: ime in priimek, naslov elektronske pošte ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletih mestih www.fotkam.si in www.1000besed.si.com. 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo. 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p. lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletne strani). Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni. Preverite seznam uporabljenih PIŠKOTKOV.

 

Način in namen obdelave osebnih podatkov

Z uporabo spletnega mesta www.fotkam.si in www.1000besed.si se uporabnik strinja z vsakokratno veljavnimi pravili in splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev in pravil ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p kot upravljavec podatkov lahko te v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Podatkov o uporabnikih 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p v nobenem primeru ne bo predala nepooblaščenim osebam.

 

Prijava na e-novice:

Uporabniki se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jih 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p do preklica obvešča o novostih v ponudbi na spletu in ostalih prodajnih mestih, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah. S prijavo na e-novice se uporabnik vpiše v seznam prejemnikov e-novic, ki je istočasno tudi baza prejemnikov ugodnosti, ki jih 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p nudi svojim uporabnikom. Za prijavo na e-novice 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, ime in priimek.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom uporabnik na navedeni naslov prejme potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega je do preklica prijavljen na e-novice 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahteva, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namene neposrednega trženja. Zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Uporabnik lahko zahteva tudi prenos podatkov ali seznanitev z njimi. Upravljavec 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov. E-novice 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p. pošilja preko spletne aplikacije MailChimp.

 

Pravice uporabnika

Uporabnik lahko kadar koli zaprosi za seznanitev z osebnimi podatki, ki jih upravljavec obdeluje, za njihovo omejitev, izbris, popravek ali prenos podatkov. Kakršna koli vprašanja v povezavi z varovanjem osebnih podatkov lahko naslovi na elektronski naslov ajda@1000besed.si

 

Kako zagotavljamo varnost podatkov

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh www.1000besed.si in www.fotkam.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p varovalo ter preprečevalo njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje. Dostop do osebnih podatkov ima le 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p.

 

Privolitev

Z uporabo spletnega mesta www.1000besed.si in www.fotkam.si se uporabnik strinja s splošnimi pogoji uporabe, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko uporabnik redno spremlja morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično način in namen obdelave zbranih osebnih podatkov.

 

Povezava z družbenimi omrežji

S klikom na ikono posameznega družbenega omrežja (Facebook, Instagram), ki se nahaja na spletni strani www.1000besed.si in www.fotkam.si, lahko uporabnik preprosto dostopa do profilov podjetja 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p. na družbenih omrežjih in objav drugih profilov na družbenih omrežjih z vsebino, vezano na 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p. Klik na te gumbe-ikone družbenemu omrežju omogoča, da uporabniku hitro ponudi relevantne informacije, glede na uporabnikovo spletno aktivnost.

Upravljavec osebnih podatkov je: 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p. Kandijska ceesta 37, 8000 Novo mesto, Slovenija. Matična številka: 7187904. Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na ajda@1000besed.si.

PRIJAVA NA DELAVNICO

GOR