Živjo, Photoscape!

Fotke, ki niso obdelane v foto programih, so kot nebrušeni diamanti. Zato ni dovolj, da poznate pravila kompozicije in znate motiv na fotki pravilno osvetliti, temveč je treba vsaj nekaj minut posvetiti tudi njeni obdelavi.

Ni pa pomembno le to, da fotko obdelamo, temveč moramo vedeti, kako jo obdelati, kaj sploh popraviti na njej, pravilne korake popravkov. Če se učite sami, je pred vami lahko dolga pot. Verjemite, govorim iz lastnih izkušenj.

Sama sem se namreč naučila dela z brezplačnim programom Photoscape, ko sem se šele začela ukvarjati s fotografijo in nisem želela sklepati naročnine na plačljive licenčne programe. Trajalo je precej časa, da sem ugotovila, kako se lotiti obdelave in kaj nekatere funkcije sploh pomenijo.

Poleg tega tečaja o Photoscape-u sploh ni bilo.

Zdaj ga imate na voljo. Znanja, ki vam ga bom posredovala na delavnici, ne morete pridobiti nikjer drugje, ker takšnih tečajev pri nas sploh ni.

  • Cena delavnice

    95€
    Delavnica traja 3 pedagoške ure in se izvede v enem dnevu.

Na delavnici vas naučim:

1. Pravilno zaporedje urejanja fotografij (kateri popravki so na vrsti prvi in kateri koraki sledijo?)
2. Osnovne popravke na fotografijah: popravki svetlobe, kontrasta, beline, ostrenje, …
3. Naprednejše funkcije kot so dodajanje teksta in logotipa na fotografijo, enostavno retuširanje, …
4. Priprava kolažev, hkratna obdelava več fotografij, ...
5. Druge uporabne funkcije programa.

Kaj vse dobite na delavnici?

  • Moje 10-letne izkušnje na področju dela s programom Photoscape
  • Natisnjeno gradivo
  • Potrdilo o udeležbi
  • Pogostitev in pijačo (kava/čaj/voda)
  • Vodnik po Photoscape-u

Kaj potrebujete s sabo?

Prenosni računalnik z naloženim programom Photoscape.

Photoscape, Fotkam.si, delavnica

Zakaj je potrebno fotke obdelati?

S klikom na gumb "ogled galerije" preverite, kako lahko obdelate fotke v programu Photoscape – za vas sem pripravila fotogalerijo, v kateri so zelo očitni popravki na fotkah. Tudi vaše fotke lahko tako zasijejo, verjemite. Zakaj sem v to prepričana?

Ker me udeleženci mojih delavnic razveselijo s fokami, ki jih delajo po delavnici. Razlike so očitne in božajo moje srce (in tudi ego, bodimo iskreni, ker ni lepšega kot videti svoje »učence«, kako napredujejo in koliko so odnesli od mojih delavnic ).

Niste prepričani, če je delavnica za vas? Imate vprašanje? Pišite mi, vprašajte. Moj e-mail ajda@1000besed.si ne grize in ponavadi vam hitro odgovorim (če le ni v času naše večerne rutine, ko gresta moji deklici spančkat).

Prej / Potem

PRIJAVA NA DELAVNICO

GOR